Verbouwen in uw huis in Oost-Vlaanderen

Wordt het tijd om te verbouwen in uw huis in Oost-Vlaanderen? Dan heeft u daar misschien wel een helpende hand voor nodig.
Bij DS Homeconsult uit Ninove kan u terecht voor bouwadvies op maat.
Dirk Sergeant van DS Homeconsult is de zaakvoerder van het bedrijf en heeft al meer dan 35 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bouwadvies op maat

Coördinatie van A tot Z

Ruim aanbod aan partners

Bouwen met DS Homeconsult

Schakel hulp in bij het verbouwen van uw huis in Oost-Vlaanderen

Een verbouwing uitvoeren in uw huis in Oost-Vlaanderen, dat zorgt voor heel wat kopzorgen. Laat u daarom bijstaan door DS Homeconsult uit Ninove. Al jarenlang geeft ons bedrijf bouwadvies en begeleiding aan mensen die gaan verbouwen in hun huis. Door onze begeleiding hoeft u zelf niet aan alles te denken. Wij nemen namelijk de verantwoordelijkheid in handen van uw bouwproject. Dat wil zeggen dat DS Homeconsult zorgt voor de bestelling en levering van de benodigde materialen, de verbouwingen zo snel mogelijk probeert af te ronden enzovoort. Bovendien luisteren wij aandachtig naar uw specifieke wensen om bouwadvies op maat te kunnen geven.

Contacteer ons voor uw totaalproject

Bent u overtuigd om de hulp in te schakelen van DS Homeconsult voor het verbouwen van uw huis in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met ons. Dat kan makkelijk via mail dirksergeant@hotmail.com, via het contactformulier onderaan de homepagina of bel naar 0478 92 92 07. Als u nog extra informatie wilt over onze bouwbegeleiding dan kan u ons ook contacteren via bovenstaande contactgegevens.

Vloerverwarming met DS Homeconsult

    Ik geef DS Homeconsult toestemming om mijn gegevens, verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan.