Sleutel-op-de-deurproject in Oost-Vlaanderen

Kies voor een sleutel-op-de-deurproject in Oost-Vlaanderen om zorgeloos te bouwen. DS Homeconsult uit Ninove begeleidt u met plezier van het prille begin tot het einde van uw bouwproject.
Dirk Sergeant is de zaakvoerder van DS Homeconsult. Met meer dan 35 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur weet hij precies hoe hij uw droomproject kan realiseren.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bouwadvies op maat

Coördinatie van A tot Z

Ruim aanbod aan partners

Landelijke nieuwbouw door DS Homeconsult

Sleutel-op-de-deur bouwen in Oost-Vlaanderen

Kent u het verschil nog niet helemaal tussen een nieuwbouwproject en een sleutel-op-de-deurproject? Leer er dan hier meer over. U zal snel ontdekken wat de voordelen zijn van sleutel-op-de-deur bouwen. Als u kiest voor een gewoon nieuwbouwproject, dan stelt u zelf aannemers aan. Bovendien volgt u zelf de bouwwerken op. Kiest u voor een sleutel-op-de-deurproject, dan stelt u één partner aan om het volledige project te coördineren. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat u geen leveranciers moet opvolgen of offertes moet aanvragen en vergelijken. Naast onze begeleiding bij dat soort projecten bieden wij ook bouwbegeleiding voor onder andere totaalrenovaties.

Contacteer ons voor meer informatie over uw sleutel-op-de-deurproject in Oost-Vlaanderen

Bent u geïnteresseerd in een sleutel-op-deur-project in Oost-Vlaanderen? Contacteer dan DS Homeconsult uit Ninove voor meer informatie over uw droomproject. Wij zijn makkelijk te bereiken via mail dirksergeant@hotmail.com, via het contactformulier onderaan de homepagina of via het nummer 0478 92 92 07 . Bekijk alvast eerdere realisaties op onze website om een idee te krijgen van ons werk.

Bouwen met DS Homeconsult

    Ik geef DS Homeconsult toestemming om mijn gegevens, verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan.