Aannemer voor totaalprojecten in Oost-Vlaanderen

Als u een totaalproject wilt realiseren, dan kan u een aannemer van DS Homeconsult uit Ninove inschakelen voor al uw totaalprojecten in Oost-Vlaanderen.
Als u kiest voor DS Homeconsult komt u terecht bij Dirk Sergeant. Dirk is bouwkundig ingenieur met meer dan 35 jaar ervaring.
Hij geeft bouwadvies en begeleiding aan mensen die gaan bouwen, renoveren of verbouwen.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bouwadvies op maat

Coördinatie van A tot Z

Ruim aanbod aan partners

Bouwen met DS Homeconsult

Doe een beroep op een aannemer voor uw totaalprojecten in Oost-Vlaanderen

Totaalprojecten realiseren, daar komt heel wat bij kijken. Daarom kan het handig zijn om een beroep te doen op een aannemer om uw totaalprojecten in Oost-Vlaanderen tot een goed einde te brengen. Uw aannemer behoudt het overzicht over het totaalproject en zal er onder andere voor zorgen dat de werken zo snel mogelijk zijn afgerond. DS Homeconsult uit Ninove luistert graag naar uw specifieke wensen en geeft u vervolgens bouwadvies op maat. Bekijk alvast onze eerdere realisaties op de website.

Contacteer ons voor meer info over het inschakelen van een aannemer

Wilt u uw totaalprojecten in Oost-Vlaanderen vlot laten verlopen? Contacteer dan DS Homeconsult voor meer informatie. U kan ons bereiken via mail dirksergeant@hotmail.com, via telefoon 0478 92 92 07 of via het contactformulier onderaan de homepagina. Wij kijken alvast uit naar de samenwerking. Ook voor totaalprojecten in Vlaams-Brabant kan u bij ons terecht.

Moderne nieuwbouw met DS Homeconsult

    Ik geef DS Homeconsult toestemming om mijn gegevens, verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan.